Enetimer og forløb

Forandring sker med bevægelse

Måske savner du en roligere hverdag. Du kan have mistet forbindelsen til din krop og glemt at være opmærksom på dens behov og signaler. Du er ramt af angst, uro eller stress over både nutiden og fremtiden – eller mærket af tidligere hændelser. Det kan være, at du drømmer om helt at skifte spor i dit liv – eller blot vil give dig selv en nydelsesfuld pause. Uanset hvad, vil du være hjerteligt velkommen.

Her kan du læse mere om Yin Yoga, samtaler og Yin Yoga massage, som du kan vælge enkeltvis eller kombinere. Jeg kan også lave et personligt yogaterapeutisk forløb, som bliver skræddersyet præcist efter dine livsomstændigheder, ønsker og behov. Uanset hvad du vælger, vil du opleve en forandring. 

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du vil høre mere om mulighederne.

 

Yin Yoga

Enetime: 750 kr.
Hold: 6 gange for 540 kr.
Drop-in: 105 kr.
Forløb: Skriv til mig, hvis du vil høre mere om mulighederne

Yin Yoga omfavner alle. Det kræver ingen kropslige forudsætninger eller kendskab til yoga. Dejlige stræk blødgør dit bindevæv, giver en fantastisk fornemmelse af frihed i dine bevægelser, øger dit energiniveau og genskaber forbindelsen til din krop. Samtidig kan du opleve at yogaen giver dig en mental pause, smidiggør dit sind og giver en indre ro. Det behøver ikke at gøre ondt for at gøre godt. Tværtimod er blidt godt og virkningsfuldt.

Yin Yoga foregår hjemme hos mig i trygge omgivelser enten på små hold med op til 6 personer eller som enetimer. Det varer 75 min. pr. gang og jeg har alt, vi skal bruge. Du skal blot møde op i behageligt tøj, du kan bevæge dig i. Ved drop-in tilmelder du dig dagen inden på sms.

Yin Massage

Én behandling: 750 kr.
Tre behandlinger på klippekort: 1775 kr.

Yin Yoga massage er som en kærlig omfavnelse, når kroppen og sindet smerter eller er uroligt. Behandlingen er en ren velværebehandling, som bla. består af en kropsjustering, beroligende massage med blide strøg og tryk af ansigt, nakke og krop, samt blide stræk. Den kan også indeholde guidet meditation og åndedrætsøvelser, hvis du ønsker det. Massagen løsner op for spændinger i kroppen, beroliger dit nervesystem, gavner fordøjelsen og frisætter dit åndedræt.

Behandlingen foregår hjemme hos mig i trygge omgivelser på en dejlig tyk madras. Det varer ca. 75 min. og du skal blot møde op i behageligt tøj, jeg kan bevæge dig i, tage imod og nyde.

Samtaler

Enkelt samtale: 850 kr.
Tre samtaler på klippekort: 1975 kr.
Forløb: Skriv til mig, hvis du vil høre mere om mulighederne

Gennem samtaler kan jeg hjælpe dig med at finde fodfæste og retning i livet, hvad enten du ønsker at stå stærkere på det fundament, hvor du er nu eller ønsker helt at skifte spor.

Du får klarhed over, hvad der skal til for at leve det liv, der nærer og glæder dig, samt indsigt i hvilke handlemuligheder, der kan bringe dig videre i overensstemmelse med det, du gerne vil.

Samtalerne foregår hjemme hos mig i trygge omgivelser og varer 60-75 min. Du er altid velkommen til at invitere en nær pårørende eller ven med til samtalerne.

Forløb

Ønsker du et personligt skræddersyet forløb, vil jeg invitere dig til en indledende samtale, der koster 550 kr., hvor vi taler om dine livsomstændigheder, ønsker og behov. Ud fra samtalen vil jeg sammensætte et forløb og sende dig et tilbud. Nedenfor kan du se nogle få eksempler på temaer, du kan arbejde med. Skriv til mig, så vi kan tale om de mange andre muligheder.

Yin Yoga-hold

Morgen bliss og aften ro

Hvad enten du ønsker at vække din krop nænsomt og skabe et roligt fundament for din dag eller afrunde dagens oplevelser og gøre klar til en rolig aften og nat er mine yogahold for dig.

 Jeg guider dig ind i blide, men til tider intense stræk, som kærligt tillader kroppen at spænde af, give slip og samle energi på ny. Dit nervesystem bliver beroliget, så du kan finde rum/plads til dit frie, naturlige åndedræt, mærke kroppen og dæmpe tankemylderet.

Du vil opleve særligt udvalgte Yin Yoga stillinger, guidede afspændinger og åndedrætsteknikker, der drysses med temaer, lyd eller aromaterapi.

Holdene er små med max. 6 personer.

Det er også en mulighed at sammensætte dit eget hold.

I alt seks gange for 540 kr.

 

8 ugers forløb - enetimer

Større overskud med bevægelse 

Når kroppen føles tung, øm og usmidig, kan det føles uoverskueligt at komme i gang med at bevæge sig og motionere. Og måske endnu værre at skulle møde op på et hold sammen med andre.

På dette forløb støtter jeg dig i, hvordan du på en nænsom måde kan styrke din krop og øge fleksibiliteten, samt få mere energi og overskud i både krop og sind. 

Vi arbejder med et mix af  Yin Yoga for at blødgøre bindevævet og øge bevægeligheden, samt Yoga massage, for at løsne stivhed og spændinger, så du oplever dig mere fri i din krop.

Forløbet består af 8 sessioner, som hver varer 90 minutter. Hver session bliver nøje sammensat efter dit behov, så du får den størst mulige effekt.

Pris: 6500 kr

12 ugers forløb

Tilbage på arbejde med indre balance

Det kan ofte være forbundet med en del uro og nervøsitet, når man skal begynde at arbejde igen efter længere tids sygdom eller ledighed. Der kan opstå tvivl om, hvordan man skal klare det, hvordan kollegaerne vil reagerer og meget mere, så er det rart at have en på sin side.

Vi vil ved hjælp af samtaler, yinyoga teknikker og yogamassage skabe et fundament, der kan støtte dig i at finde ind til og fastholde din indre ro, lade dit sind slippe tankemylderet og hvor du kan stå sikkert i dig selv.

Forløbet består af 12 sessioner, der alle vil blive særligt tilrettelagt efter dine ønsker og behov. 

Hver session vil vare ca. 90 minutter.

Pris: 9600 kr

 

Mit ønske er at skabe et trygt og forventningsfrit rum uden forpligtelser, hvor du kan træde ind og være dig med alt, du er. Her kan du få en nærende pause fra hverdagens trummerum med tid til fordybelse, indsigt, ro og velvære.

Kontakt

Anne Holmboe
Østbanetorvet 1, 2.sal
8000 Aarhus C

Tlf: 61 71 18 05 

Mail: kontakt@anneholmboe.dk